MEDIEPLANERING

Planering och köp av media.

Vi hjälper dig med investeringar som lönar sig. Genom en behovsanalys av ditt företag och efter eventuella önskemål från dig så upprättar vi en medieplan där vi tar fram rekommendationer för var och hur ditt företag bör synas under året.
 

Vi vill att du ska kunna lägga all din tid på din verksamhet. Inte med att sitta i samtal eller fastna i mejlkonversationer med flera olika mediesäljare. Och vi vill att du ska göra smarta köp!

Vi gör en grundlig analys av ditt mediebehov och med god planering och ett ordentligt genomförande så ser vi till att dina budskap syns där de bör synas, i rätt tid och på rätt sätt! 

Vi har väl etablerade kontakter med de flesta medieleverantörer och då vi köper mycket stora volymer av media ser vi till att du köper rätt utrymme till rätt pris. Priser garanterat lägre än om du skulle köpa själv.

Vi sköter all annonshantering och ser till att dina annonser levereras korrekta, i rätt tid och till rätt media.

Så vad kostar det tänker du nu. Och svaret är inget! Du kommer till och med att tjäna på att använda oss eftersom vi kommer att ge dig mer media för samma peng.

Det enda som vi måste ta en slant för är annonspruktion och content marketing. Men som alltid jobbar vi med fasta och väldigt konkurrenskraftiga priser.
Vi har under åren producerat 10 000-tals annonser i alla möjliga format och 100-tals tematidningar inom olika branscher så vi har ett gediget kontaktnät av skribenter och copywriters.

Ring oss idag!

Mikael Kollberg