Jobba hos oss

Newsfactory Media Group är ett snabbt växande medieföretag och vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga och drivna Mediesäljare!

Vi söker 4 mediasäljare

Du är en duktig driven kreativ mediasäljare som tror såväl på print som på digitala lösningar. Du gillar högt tempo och att skapa bra lösningar för dina kunder.
Vi är Newsfactory Media Group, ett framgångsrikt mediabolag som verkat på marknaden i snart 20 år.
Åt våra kunder löser vi såväl print som digital annonsering. Hos oss finner du flera av marknadens starkaste varumärken samt våra helt egenutvecklade magasin och tematidningar.
Nu står vi inför en ny tillväxtfas och söker dig som gillar att ta ansvar och att få arbeta med mycket väl etablerade produkter. Här ges stort utrymme för rätt affärskvinna/man att vara med i den positiva utveckling vi ser.
Din ålder är egal men du är van att leverera och drivs av att överträffa tidigare resultat.
Här på NMG arbetar vi gemensamt i en platt organisation där alla i bolaget på ett eller annat sätt är involverade i sälj. Duktiga säljare är vår viktigaste resurs i vår strävan att alltid leverera resultat till våra uppdragsgivare. Här jobbar du i ett tight team som både stöttar och ger driv- kraft. Lönen består av en fast och en rörlig del.

Välkommen med din ansökan via e-post till Mikael Kollberg, mikael.kollberg@newsfactory.se  tel: 0708-609057