Nytt nr av Lidingö Magasin ute

Janne har ordning på torpet

Janne Andersson arbetar efter devisen: ”Varför göra något dåligt, när man kan göra det bra?” Som Sveriges förbundskapten i fotboll omger han sig med starka personligheter och han lyssnar gärna på dem och på spelarna. Men ingen ska tvivla på vem det är som bestämmer.


lidingonr47_0.png
 

Stockholmsmagasinen är namnet som binder ihop nio högkvalitativa lokala magasin som distribueras till Sveriges köpstarkaste målgrupp. Sedan sex år tillbaka producerar vi lokala magasin av mycket hög kvalité. Stockholmsmagasinen går ut till alla boende i Lidingö, Täby, Danderyd, Bromma, Nacka,Värmdö, Östermalm, Vasastan, Kungsholmen och Södermalm.

Magasinen erbjuder lokala nyheter i en helt ny tappning och bjuder på positiv läsning; vi berikar och inspirerar. Varje nummer fyller vi med personporträtt, reportage om spännande entreprenörer, stimulerande avsnitt om hälsa och välbefinnande, resor, inredning mm. Konceptet har varit en veritabel succé. När andra tappar i upplaga växer vi stadigt. Magasinen postdistribueras av Bring citymail och är givetvis RS kontrollerade om 300.000 ex.