Inför genombrottet

Att Charlie Grönvall står inför ett genombrott som artist är ingen högoddsare. Han placerade sig trea i Idol 2016 och har redan berört svenskarna med sin sprudlande personlighet, oändliga energi och originella uttryck.

 

Läs hela artikeln på Stockholmsmagasinen

 

Stockholmsmagasinen är namnet som binder ihop nio högkvalitativa lokala magasin som distribueras till Sveriges köpstarkaste målgrupp. Sedan sex år tillbaka producerar vi lokala magasin av mycket hög kvalité. Stockholmsmagasinen går ut till alla boende i Lidingö, Täby, Danderyd, Bromma, Nacka,Värmdö, Östermalm, Vasastan, Kungsholmen och Södermalm.

Magasinen erbjuder lokala nyheter i en helt ny tappning och bjuder på positiv läsning; vi berikar och inspirerar. Varje nummer fyller vi med personporträtt, reportage om spännande entreprenörer, stimulerande avsnitt om hälsa och välbefinnande, resor, inredning mm. Konceptet har varit en veritabel succé. När andra tappar i upplaga växer vi stadigt. Magasinen postdistribueras av Bring citymail och är givetvis RS kontrollerade om 300.000 ex.