Miss Li

Efter succén i Så mycket bättre 2012 följde en intensiv karusell av slutsålda turnéer, låtskrivande och intervjuer och Miss Li blev mätt på sig själv. Hon behövde landa och tog en flera år lång paus från bruset.


Läs hela artikeln på Stockholmsmagasinen

Läs hela Bromma Magasin här 971bac710cf99dac491845f88f82a767.png

 

 

Stockholmsmagasinen är namnet som binder ihop nio högkvalitativa lokala magasin som distribueras till Sveriges köpstarkaste målgrupp. Sedan sex år tillbaka producerar vi lokala magasin av mycket hög kvalité. Stockholmsmagasinen går ut till alla boende i Lidingö, Täby, Danderyd, Bromma, Nacka,Värmdö, Östermalm, Vasastan, Kungsholmen och Södermalm.

Magasinen erbjuder lokala nyheter i en helt ny tappning och bjuder på positiv läsning; vi berikar och inspirerar. Varje nummer fyller vi med personporträtt, reportage om spännande entreprenörer, stimulerande avsnitt om hälsa och välbefinnande, resor, inredning mm. Konceptet har varit en veritabel succé. När andra tappar i upplaga växer vi stadigt. Magasinen postdistribueras av Bring citymail och är givetvis RS kontrollerade om 300.000 ex.