Food and WIne & Allt för hälsan

ALLT FÖR HÄLSAN + STHLM FOOD & WINE = SANT

LIVET HANDLAR OM BALANS. Balans mellan jobb och fritid, nytta och nöje. Mellan smak och doft. Mellan ansträngning och återhämtning. Det är just i det gränslandet som Sthlm Food & Wine och Allt för Hälsan möts. Där vi inte styrs av pekpinnar och måsten utan istället går på känsla och vilja. Där vi lever lite.

VI HAR DÄRFÖR sammanfört Nordens två största event inom mat, dryck och hälsa. På en och samma biljett levererar vi två fullmatade mässor. Du träffar de skickligaste kockarna, inspirerande träningsprofiler, stora matinspiratörer, landets hälsoexperter, alla våra fantastiska utställare och många, många fler. Upplev det senaste, testa det nyaste och njut av det godaste. På de följande sidorna serverar vi ett litet smakprov av allt det du kan förvänta dig av årets härligaste mässhelg. Missa inte heller skönhetsmässan Acadermia som även den ingår i biljetten.

 

Tryck på omslaget för att läsa mässbilagan

food_and_wine_halsa.jpg