Äntligen dags för nordens största trädgårdsmässa!

VISST KÄNNS DET som att våren och sommaren kommer allt närmare för varje dag som går. Det börjar klia i fingrarna och man vill öppna dörrarna på vid gavel och sätta igång att odla. Med den här tidningen hoppas vi kunna ladda dig med inspiration och kreativa idéer inför ditt besök på Trädgårdsmässan 21–24 mars.

 

Låt dig inspireras av allt som våra drygt 300 utställande företag har att erbjuda dig som besökare för att kunna utföra stordåd hemma i trädgården eller på din balkong.

Missa inte våra grönskande idéträdgårdar, prunkande balkonger samt vår nya utställning med miniatyrträdgårdar. Våra scener bjuder på ett gediget program med över 160 öppna föredrag, fyllt med massa kunskap.

 

Tryck på tidningen för att komma till den digitala utgåvan

nordiska_t.jpg