LIDINGÖ MAGASIN

VÄLKOMMEN TILL DE FANTASTISKA LIDINGÖBORNAS EGNA VILLAMAGASIN

TOLV ÅR TALAR SITT TYDLIGA SPRÅK.

Sedan 2009 har vi levererat Lidingö Magasin till Lidingöborna. Lidingö Magasin är idag både välkänt och efterlängtat. Vi är lidingöbornas enda och egna magasin, alltid laddat med lokala nyheter och tips. Vi är den hållbara och långlivade kanalen till dina viktigaste kunder. Vår styrka är vår liggtid och vi vet att många spar oss länge.
Nu satsar vi fullt ut genom att höja såväl innehåll som papperskvalité rejält.

Från och med 2021 blir vi Lidingö villamagasin. Ett magasindär du som annonsör når alla de som äger villor eller radhus på Lidingö. Utöver detta kommer magasinet att finnas i väl valda butiker och restauranger på Lidingö.

Det nya magasinet trycks på ett 80 gram papper av bästa kvalité och med ett snyggt 250 gram lackat omslag allt för att förmedla ert budskap på bästa sätt.
Då vi nu går över till att distribuera magasinen till de som äger sitt boende så kommer detta också mer speglas i magasinen där vi framöver kommer att belysa såväl inredning som renovering, energi och trädgård. Allt för att leverera ett magasin som ger sina mottagare mervärde.
Vi vet sedan tidigare att en mycket stor del av Lidingöborna läser magasinet och 76% ger oss betyget läsvärt eller mycket läsvärt (SDR 2019). Tala därför om var du finns och vad just du har att erbjuda våra läsare 

Nyfikna intresserade och glada läsare har gång på gång övertygat oss om att det vi gör är rätt. Lokala glada inspirerande och entusias- merande artiklar och reportage om Lidingö, platsen där de lever och bor, förpackade så att de kan läsas när mottagaren själv väljer, idag i morgon eller om två veckor.
Vi älskar alla våra lokala nyheter. Nyheter som handlar om duktiga entreprenörer, sociala hjältar och kommande idrottsstjärnor.

Vi tar med läsaren in i de där läckra husen man passerat så många gånger. Vi tipsar om kommande aktiviteter och vi berättar historien om platsen där man bor. Vi bekräftar läsaren i det lysande val de gjort då de valt Lidingö.

VÅRA MAGASIN KAN läsaren läsa både denna och kommande veckor utan att de känns daterade, vilket också borgar för bra exponering både i tid och antal läsare. Då vi producerar ett magasin med lång hållbarhet når vi läsaren när denne själv väljer att läsa, vid köksbord- et, i soffan eller i sängen. Att nå läsarna när de själva väljer blir allt viktigare.

VI ÄR DET GLADA magasinet som bär ut ert budskap till er viktigaste målgrupp. Har ni en stor del av era kunder i närområdet är vi defini- tivt rätt kanal för er.
Vi vet vikten av att kunna kommunicera med sina viktigaste kunder och vi bedriver med magasinen verkligen uppsökande verk- samhet. Via oss når ni även de som säger nej till reklam.
Nytt sedan förra året är att vi nu också kan erbjuda digitala lösningar med mycket hög lokal träffsäkerhet. Vill du som annonsör även nå dina lokala konsumenter digitalt så kan vi använda ditt bud- skap och komplettera med såväl Facebook som Instagram. Lidingö- borna är välutbildade och mycket köpstarka med en genomsnittlig inkomst på 470 000 kr per person/år.
Huspriserna har de senaste tio åren haft en fantastisk utveckling vilket lett till allt exklusivare reno- veringar och inredning. Lidingöborna reser långt och gärna med hela familjen. Det är också här produkter i de högre premiesegmenten konsumeras. Med vårt nya papper och omslag är vi övertygade om att läsarna kommer att känna ett än högre värde i magasinet de får
Vi levererar ditt budskap i ett snyggt fodral med lång liggtid, allt för att maximera din exponering och antalet läsare.

Välkommen