NACKA MAGASIN

VÄLKOMMEN TILL DE FANTASTISKA NACKABORNAS EGET MAGASIN

Tio år talar sitt tydliga språk. Sedan 2011 har vi levererat två lokala magasin av mycket hög kvalité till de boende i Nacka och Värmdö. Sveriges snabbast växande kommuner. Magasinen är idag välkända och efterlängtade av sina läsare. Magasinen som låser upp dörren till två av Sveriges mest spännande områden. Och vi vet att läsarna verkligen gillar våra magasin, på Värmdö ger 92% av läsarna oss betyget läsvärt eller mycket läsvärt.

NU SATSAR VI FULLT UT genom att höja såväl innehåll som papperskvalité rejält. Från och med 2021 blir vi Nacka och Värmdö Villamagasin. Två magasin där du som annonsör når de som äger villor eller radhus i Nacka och på Värmdö. Utöver detta kommer magasinet att finnas i väl valda butiker och restauranger såväl i Nacka som på Värmdö.
Det nya magasinet trycks på ett 80 grams papper av bästa kvalité och med ett snyggt lackat omslag allt för att förmedla ert budskap på bästa sätt. Då vi nu går över till att distribuera magasinen till de som äger sitt boende så kommer detta också mer speglas i magasinen där vi framöver kom- mer att belysa såväl inredning som renovering, energi och trädgård givetvis utan att tappa den lokala prägeln.

VI NÅR DENNA SPÄNNANDE MÅLGRUPP fyra gånger om året med två exklusiva välkända lokala magasin som på bästa sätt bekräftar de val de gjort då de valt sin bostadsort. Då våra magasin räknas som samhällsinformation så låser vi även upp de hushåll som säger nej till reklam, vilket i ovan- stående områden ligger på drygt 50 procent. Andelen nej till gratismagasin är dock under 4 procent. Vi är dock mycket rädda om våra läsare och är alltid måna om att producera läsvärt material där det lokala är nyckeln för att komma våra läsare nära, vilket vi lyckats väl med de senaste tio åren.

LOKALA NYHETER ÄR STARKA och de har rätt förpackade en mycket lång hållbarhetstid. Våra magasin kan läsas
både denna och de kommande veckorna utan att de känns daterade, vilket också borgar för bra exponering. Vi älskar alla våra lokala nyheter. Nyheter som handlar om platsen där vi lever och bor, duktiga entreprenörer, sociala hjältar och kommande idrottsstjärnor. Vi tar med läsaren in i de där läckra husen man passerat så många gånger. Vi tipsar om kommande aktiviteter och vi berättar historien om platse