Svensk Åkeritidning

Svensk Åkeritidning är en medlemstidning riktad mot näringen. Det är här du läser om vad som händer inom Sveriges Åkeriföretag och åkerinäringen. Tidningen har en TS-kontrollerad upplaga på 11.900 exemplar och kommer ut med åtta utgåvor om året. Enligt Orvestos senaste läsarundersökning har vi hela 24 000 läsare som varje månad läser tidningen. Upplagan är förstås viktig men ännu viktigare är att rätt läsare ser din annons. Hos oss får du tillgång till en stark och tydlig målgrupp som årligen investerar stora pengar i allt från fordon till arbetskläder och vidareutbildning.

En stor andel av landets åkerier är medlemmar i Sveriges Åkeriföretag och får tidningen i sitt medlemskap. Läsarna läser i snitt varje utgåva i 49 minuter, vilket är ett mycket gott betyg. Många använder tidningen både för att hålla koll på vad som händer i bran- schen och som underlag för beslut om inköp och framtida satsningar. Därför vet vi att Svensk Åkeritidning är en viktig kanal för dig.

Genom att välja Svensk Åkeritidning som din primära kanal för marknadsföring når du en majoritet av näringens ägare och framför allt beslutsfattarna. Hela 84 procent av våra läsare är beslutsfattare! Tillsammans med vår höga redaktionella trovärdighet och toppbetyg i aktualitet vågar vi lova att rätt personer ser din annons. Eftersom vi är först med det senaste är det givetvis här ni ska annonsera era nyheter.


Som extra möjlighet till affärer så har akeritidning.se den snabbaste och mest kompletta nyhetsrapporteringen kring vad som händer i näringen. Det är också här vi skriver om det som händer i branschorganisationen. Här levererar vi varje dag senaste nytt från transportvärlden.

Varje vecka har vi cirka 6000 unika besökare.
Enligt ARS Research läsvärdesundersökning tycker 95 procent av våra nyhetsläsare på webben att vi gör ett bra arbete.
Och glöm inte att annonsera i Nyhetsbrevet! Med det bästa från veckans nyhetsskörd. Alltid på fredagar. 40 gånger om året med cirka 1500 prenumeranter.

Välkommen till oss!
Anders Karlsson
Chefredaktör