TÄBY/DANDERYD MAGASIN

VÄLKOMMEN TILL DE FANTASTISKA TÄBY-
OCH DANDERYDSBORNAS EGNA VILLAMAGASIN

TOLV ÅR TALAR SITT TYDLIGA SPRÅK.

Sedan 2009 har vi levererat Täby/Danderyd Magasin till sina läsare. Täby/ Danderyd Magasin är idag både välkänt och efterlängtat. Vi är Täby-Danderydsbornas enda och egna magasin, alltid laddat med lokala nyheter och tips. Vi är den hållbara och långlivade kanalen till dina viktigaste kunder. Vår styrka
är vår liggtid. Vi vet att många spar oss länge.
Nu satsar vi fullt ut genom att höja såväl innehåll som papperskvalité rejält.

Från och med 2021 blir vi Täby/Danderyd villamagasin. Ett magasin där du som annonsör når de som äger villor eller radhus i Täby/Danderyd. Utöver detta kommer magasinet att finnas i väl valda butiker och restauranger i Täby/Danderyd. Det nya magasinet trycks på ett 80 gr papper av bästa kvalité och med ett snyggt lackat omslag allt för att förmedla ert budskap på bästa sätt.

Då vi nu går över till att distribuera magasinen till de som äger sitt boende så kommer detta också mer speglas i magasinen där vi framöver kommer att belysa såväl inredning som renovering, energi och trädgård. Allt för att leverera ett magasin som ger sina mottag- are mervärde. Vi vet sedan tidigare att 85% av mottagarna ger oss betyget läsvärt eller mycket läsvärt (SDR 2019). Tala därför om var du finns och vad just du har att erbjuda våra läsare.

Nyfikna intresserade och glada läsare har gång på gång övertygat oss om att det vi gör är rätt. Lokala glada inspirerande och entusias- merande artiklar och reportage om Täby/Danderyd, platsen där de lever och bor, förpackade så att de kan läsas när mottagaren själv väljer, idag i morgon eller om två veckor.
Vi älskar alla våra lokala nyheter. Nyheter som handlar om plats- en där vi lever och bor, duktiga entreprenörer, sociala hjältar och kommande idrottsstjärnor. Vi tar med läsaren in i de där läckra husen man passerat så många gånger. Vi tipsar om kommande aktiviteter
och vi berättar historien om platsen där man bor. Vi bekräftar läsa- ren i det lysande val de gjort då de valt Täby/Danderyd.

VÅRA MAGASIN KAN läsaren läsa både denna och kommande veckor utan att de känns daterade, vilket också borgar för bra exponering både i tid och antal läsare. Då vi producerar ett magasin med lång hållbarhet når vi läsaren när denne själv väljer att läsa, vid köksbord- et, i soffan eller i sängen. Att nå läsarna när de själva väljer blir allt viktigare.

VI ÄR DET GLADA magasinet som bär ut ert budskap till er viktig- aste målgrupp. Har ni en stor del av era kunder i närområdet är vi denitivt rätt kanal för er. Vi vet vikten av att kunna kommunicera med sina viktigaste kunder och vi bedriver med magasinen verklig- en uppsökande verksamhet.
Nytt sedan förra året är att vi nu också kan erbjuda digitala lösningar med mycket hög lokal träfsäkerhet. Vill du som annonsör även nå dina lokala konsumenter digitalt så kan vi använda ditt budskap och komplettera med såväl Facebook som Instagram. Täby/ Danderydsborna är mycket köpstarka med en genomsnittlig inkomst på 440- respektiva 560 000 kr per person/år. I Danderyd har var åttonde person en årsinkomst överstigande 1 miljon kr. Huspriserna har de senaste tio åren haft en fantastisk utveckling vilket lett till allt exklusivare renoveringar och inredning. Här reser man långt
och gärna med hela familjen. Det är också här produkter i de högre premiesegmenten konsumeras. Med vårt nya papper och omslag är vi övertygade om att läsarna kommer att känna ett än högre värde i magasinet de får.
Vi levererar ditt budskap i ett snyggt fodral med lång liggtid, allt för att maximera din exponering.

Välkommen